Prive een auto leasen? Wat zijn de voordelen?

Tot een aantal jaar geleden was het leasen van een auto alleen zakelijk mogelijk. Tegenwoordig kan je ook privé een auto leasen. Privelease wordt ook wel private lease genoemd, en is de laatste jaren bezig aan een flinke opmars in Nederland.

Private lease selector

Prijs

Kilometrage

Looptijd

Brandstof

Wat is privelease

Privelease is het leasen van een auto voor een vast bedrag per maand. Het komt op veel vlakken overeen met het zakelijk leasen van een auto. Privelease kent vele voordelen zoals het feit dat je geen grote investering hoeft te doen en toch een nieuwe of occasion auto kan rijden. Het aanbod van privelease is groot. Merken als Volkswagen, Kia, Skoda, Audi, Mercedes, Tesla, Opel, Ford, Citroën, Peugot en Renault worden aangeboden via privelease, maar ook vele andere automerken worden via privelease aangeboden.

Bekijk het volledige privlease aanbod

Welke auto is de beste privelease auto?

Welke auto je het beste kunt priveleasen hangt af van het maandbedrag dat je bereid bent te betalen, hoeveel kilometer je op jaarbasis rijdt en de looptijd van het contract. Daarnaast wil je misschien een elektrische auto of bezine auto prive leasen, of juist een automaat. Bij LeaseContractVergelijken hebben we op basis van privelease statistieken van het CBR en het VNA de top 10 beste privelease auto’s samengesteld. Ben je opzoek naar een goedkope privelease auto dan hebben we ook een handig overzicht voor u. Als je het maandbedrag zo laag mogelijk wil houden voor jouw privelease auto raden we aan om het kilometrage niet ruimer te nemen dan nodig, en de looptijd zo lang mogelijk te houden. Hierdoor zakt het maandbedrag van de privelease auto aanzienlijk.

Weet je nog niet precies welke auto je prive wil leasen? Dan raden we aan om eens in ons overzicht te kijken van privelease aanbiedingen. Met de handige filtering aan de zijkant selecteert u de lease auto’s die het best bij je passen. De filtering kent vele opties. Je kunt filteren op een minimum en maximum maandbedrag dat je wilt betalen. Of het een handgeschakelde auto moet zijn of een automaat, je kiest of je elektrisch benzine of diesel wilt rijden en de carrosserie uitvoering.

Milieuvriendelijke auto
check list

De voordelen van privelease op een rij

Het feit dat privelease een vlucht neemt in nederland is niet gek het prive leasen van een auto kent een aantal grote voordelen. Hieronder sommen we ze voor je op:

  • Geen onverwachte kosten.
  • Een luxe auto rijden zonder in één keer een groot bedrag te hoeven te betalen.
  • Onderhoud zit inbegrepen in de prijs.
  • Na de lease periode kun je weer in een andere nieuwe auto rijden.
  • Zelf bepalen hoe lang u de auto wil leasen.
Bekijk het privelease aanbod