Looptijd

Looptijd, ook wel contractduur of contract looptijd genoemd, is de periode (meestal in maanden) tussen de begin en einddatum van het leasecontract. De looptijd toont dus aan hoe lang je aan het leasecontract vast zit. De looptijd is van invloed op het maandbedrag, daarvoor geldt de volgende vuistregel: Kortere looptijd = hoger maandbedrag Langere looptijd […]

Lees verder

v.a. € per maand

Private lease selector

Prijs

Kilometrage

Looptijd

Brandstof

Looptijd

Looptijd, ook wel contractduur of contract looptijd genoemd, is de periode (meestal in maanden) tussen de begin en einddatum van het leasecontract. De looptijd toont dus aan hoe lang je aan het leasecontract vast zit. De looptijd is van invloed op het maandbedrag, daarvoor geldt de volgende vuistregel:

De looptijd van een private leasecontract wordt definitief vastgesteld in de afleveringsverklaring en vormt een belangrijke voorwaarde in het contract. Het is echter wel mogelijk om gedurende de looptijd vroegtijdig van het private leasecontract af te zien. Hiervoor moet de lessee (klant) het leasecontract afkopen, waarna de auto geretourneerd wordt aan de lessor (aanbieder).