Maandbedrag

Het maandbedrag, ook wel de kosten of leaseprijs, is het bedrag dat elke maand door de lessee (klant) aan de lessor (aanbieder) betaald dient te worden om de auto te mogen rijden. Het maandbedrag komt tot stand uit allerlei factoren, onderstaand de 5 belangrijkste factoren: Kilometrage Eigen risico Looptijd Cataloguswaarde Aanbieder Het maandbedrag is voor […]

Lees verder

v.a. € per maand

Private lease selector

Prijs

Kilometrage

Looptijd

Brandstof

Maandbedrag

Het maandbedrag, ook wel de kosten of leaseprijs, is het bedrag dat elke maand door de lessee (klant) aan de lessor (aanbieder) betaald dient te worden om de auto te mogen rijden. Het maandbedrag komt tot stand uit allerlei factoren, onderstaand de 5 belangrijkste factoren:

  1. Kilometrage
  2. Eigen risico
  3. Looptijd
  4. Cataloguswaarde
  5. Aanbieder

Het maandbedrag is voor velen de allerbelangrijkste factor bij het kiezen van een private leasecontract. Dat is natuurlijk logisch, maar het zorgt ervoor dat belangrijke zaken gemakkelijk over het hoofd gezien worden. Denk hierbij aan lease voorwaarden zoals pechhulp of voortijdige contractbeëindiging. Sluit dus nooit zomaar het goedkoopste private lease contract af, maar kies voor een contract dat goed bij je past.